DASHURIA ESHTE INTERES
+4
TIRANA
Elizabella
ADMIN
MISTRECI
8 posters
Faqja 1 e 1
Re: DASHURIA ESHTE INTERES
Apsulutisht nuk eshte interes dashuria ,perkundrazi ajo eshte ne shpirtin dhe njenjat e cdo njeriu
Ju cunat e shifni dashurine si fizika ,behhhhhhh
Elizabella- Antar i e aktiv
- Numri i postimeve : 35
Registration date : 19/01/2009
Kjo qenka nje teme e bukur ,fizike apo fizika
TIRANA- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 8
Registration date : 10/02/2009
fizike = pamja e jashtme = bukuria e nje personi .Shpresoj se e keni te qarte Tirana
sigurisht ,ishte vetem shaka po juve mos u nxeni se i kam frige mistrecat!MISTRECI shkruajti:fizike = pamja e jashtme = bukuria e nje personi .Shpresoj se e keni te qarte Tirana
TIRANA- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 8
O Tirana po ju nuk e cenuat as edhe nje gje ,perse keshtu ,pastaj ketu jemi ne faqe te internetit
Mistreco po ku je ndalur vetem ne kete teme ,interesante
SHQIPTARI- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 4
Registration date : 08/02/2009
E zgjolla kete teme sepse nje dite dola me biciklete me rroba punet dhe shkova ne nje dyqan aty punonte nje goce e bukur provova ti flisja po nuk ma vari fare as nuk foli aspak me mua .Diten tjeter u visha bukur mora mercedezin shkova tek i njejti dyqan.Per cudi ket here me filloi ajo te me fliste e para.Por per fat te keq kesaj here nuk ja vara un hahahah .Edhe ju tirana mos keni frike se nuk u nxeha un vetem ta shpjegova pak
hahaha,o mistrec,i thone nje fjale...(te me falesh)...veshja....kopilesha.
Eh ,m.gj.a.,une jam ne rregull me dashurine me ndjenje ...por jo pa arsye.P.sh.jo te te marre koka ere dhe te biesh ne dashuri me....Kurrizon e Notre-Dame-sit,hahahaha
dashuria eshte shume e bukur kur eshte shume i bukur edhe shpirti i njerezve,pa pasur ne plan te pare parane apo ndonje gje tjeter interesi.
Eh ,m.gj.a.,une jam ne rregull me dashurine me ndjenje ...por jo pa arsye.P.sh.jo te te marre koka ere dhe te biesh ne dashuri me....Kurrizon e Notre-Dame-sit,hahahaha
dashuria eshte shume e bukur kur eshte shume i bukur edhe shpirti i njerezve,pa pasur ne plan te pare parane apo ndonje gje tjeter interesi.
arberia- Antar i e shquar
- Numri i postimeve : 626
MISTRECI shkruajti:E zgjolla kete teme sepse nje dite dola me biciklete me rroba punet dhe shkova ne nje dyqan aty punonte nje goce e bukur provova ti flisja po nuk ma vari fare as nuk foli aspak me mua .Diten tjeter u visha bukur mora mercedezin shkova tek i njejti dyqan.Per cudi ket here me filloi ajo te me fliste e para.Por per fat te keq kesaj here nuk ja vara un hahahah .Edhe ju tirana mos keni frike se nuk u nxeha un vetem ta shpjegova pak
Tetan e dim se ke kerr mercedes tash ,a cpo i ngac cikat
KOSOVARI- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 5
Nuk eshte aspak e vertete qe te gjitha femrat jane materjaliste ,une psh i pelqej ma shume cunat ne bicikleta se ata ne makina te bukura ,per vete faktin se ata qe bejne fiskulture jane me aktiv dhe eshte deshira e shume femrave qe te kene per krah nje cun aktiv
SHKODRANI shkruajti:Nga experjenca e paket une nuk e di se a eshte interes apo!
Dmth nuk din se cfare jane femrat akoma ,haha (shaka)
LULJETA- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 17
Similar topics
» CFARE ESHTE DASHURIA E VERTETE
» DASHURIA
» Cfare filmi eshte?
» Cfare Eshte Psikologjia???
» E idhët është buka e diasporës
» DASHURIA
» Cfare filmi eshte?
» Cfare Eshte Psikologjia???