Malsia Pary 2010
Faqja 1 e 1
Malsia Pary 2010
Sivjet është ditëlindja e dhjetë e Malesia Party, viti jubilarë dhe sigurisht se të gjithë pritni që ky do të jetë edhe më i miri nga të gjithë. Pikërisht ky edhe është plani ynë, që ky vit jubilar të shënohet në mënyrë jubilare.
Malësia Party vite radhazi ishte diçka e posaçme, një festë që dalloi nga të gjitha tjerat në Malësi, një festë e rinisë në ritmet e muzikës moderne elektronike. Tradita do të vazhdoj, por këtij viti jubilar festa do të jetë edhe më speciale...
Me 18 gusht në Malesia Party mysafir do të kemi 2 DJ/Producent me famë botërore, nga SHBA dhe Gjermania.
Së shpejti do të shpallim informatat e plota.
Mirupafshim!
Stafi Malesia.Org
Një eveniment i madh ka shpenzime të mëdha, prandaj lajmërojmë të gjithë ata që janë të interesuar për sponsorizim të lajmërohen në email: stafi@malesia.org
Malësia Party vite radhazi ishte diçka e posaçme, një festë që dalloi nga të gjitha tjerat në Malësi, një festë e rinisë në ritmet e muzikës moderne elektronike. Tradita do të vazhdoj, por këtij viti jubilar festa do të jetë edhe më speciale...
Me 18 gusht në Malesia Party mysafir do të kemi 2 DJ/Producent me famë botërore, nga SHBA dhe Gjermania.
Së shpejti do të shpallim informatat e plota.
Mirupafshim!
Stafi Malesia.Org
Një eveniment i madh ka shpenzime të mëdha, prandaj lajmërojmë të gjithë ata që janë të interesuar për sponsorizim të lajmërohen në email: stafi@malesia.org
BESIMTARI- Antar i e aktiv
- Numri i postimeve : 40
Registration date : 28/01/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi