FORUM SHQIPTAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kuriozitet

Shko poshtë

kuriozitet Empty kuriozitet

Mesazh nga kapiteni Fri Sep 11, 2009 3:45 pm

SERBI - TË KAFSHOHESH NGA QENTË, NJË MËNYRË E MIRË PËR TË... MBIJETUAR
Në jug të Serbisë, zona më e varfër dhe e harruar e vendit, ku kriza e theksoi më shumë situatën e mjerë të jetesës, pjesa më e madhe e njerëzve pranojnë se e vetmja mënyrë për të mbijetuar është të kafshohesh nga qentë endacakë, shkruhet sot në një artikull të së përditshmes popullore serbe, "Kurir".Sipas gazetës, autoritetet e qytetit Kursumlija, një lokalitet në jug të Serbisë, jo shumë larg kufirit ...

kapiteni
Antar i e aktiv
Antar i e aktiv

Numri i postimeve : 121
Registration date : 10/09/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

kuriozitet Empty Re: kuriozitet

Mesazh nga kapiteni Fri Sep 11, 2009 3:47 pm

SHBA - NDËRRON JETË NË MOSHËN 115-VJEÇARE GRUAJA MË E VJETËR NË BOTË

Gruaja më e vjetër në botë, Getrude Baines, ndërroi sot jetë në moshën 115 vjeçare në një spital të Los Anxhelos.
Baines lindi në vitin 1894 në Shellmann, në shtetin amerikan të Xhorxhias, dhe u bë gruaja më e vjetër në botë pas vdekjes së Maria de Jesus, e cila ndërroi jetë në muajin janar në Portugali.
Më 6 prill, ditëlindja e saj e fundit, Baines mori një letër urimi nga presidenti Barak Obama.
Tashmë gruaja më e vjetër në botë, sipas Grupit Kërkimor Gerontology, i Universitetit të Kalifornisë, është Kama Chinen, e cila ka mbushur 114 vjeç dhe jeton në Japoni

Burimi / Autori i lajmit : ShtypiDites

kapiteni
Antar i e aktiv
Antar i e aktiv

Numri i postimeve : 121
Registration date : 10/09/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi