MORALI !...
FORUM SHQIPTAR :: HISTORI :: PSIKOLOGJI
Faqja 1 e 1
MORALI !...
MORALI
Se sa e vlersoni moralin ... jo te dikujt tjeter po te vet vetes tuaj. A hjekni dore nga shume sende vetem se e vlersoni veten dhe nuk uleni posht vetem nga epshet qe i keni.
A mundoheni te jeni unik ne aspektet e moralit apo te jeni sikur shumica e njerzve?
Cila zgjedhje e moralit eshte me e mire sipas mendimit tuaj, te jesh sikur shumica e njerzve apo te jesh unik?
Jam i interesuar ti dije opinionet tuaja sepse ne kete kohe morali sa une mundem ta vrej eshte nje art i humbur tek meshkujt dhe femrat.
Hene@- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 280
Registration date : 24/01/2009
Re: MORALI !...
Nje problem qe kam hasur eshte se kur je i moralshem dhe je i mire me tjeret, pret te njejten gje ta bejne tjeret dhe per ty, dhe kjo nuk ndodh kurre. Kjo eshte shume e lendueshme dhe eshte pasoje e moralit qe ka nje njeri.
Te jesh unik mendoj se eshte dicka e rendesishme dhe te perkufizon ty si individ. Kur je ndryshe nga tjeret, zakonisht tregon dicka qe vetem ti e ke si individ, dhe ajo te ben ty. Nuk duhet harruar qe ka disa norma qe i kane te gjitha, dhe sduhet te besh gjera vetem sa per te qene ndryshe e per te kerkuar vemendje.
Te jesh unik mendoj se eshte dicka e rendesishme dhe te perkufizon ty si individ. Kur je ndryshe nga tjeret, zakonisht tregon dicka qe vetem ti e ke si individ, dhe ajo te ben ty. Nuk duhet harruar qe ka disa norma qe i kane te gjitha, dhe sduhet te besh gjera vetem sa per te qene ndryshe e per te kerkuar vemendje.
Hene@- Antar i e regjistruar
- Numri i postimeve : 280
Registration date : 24/01/2009
FORUM SHQIPTAR :: HISTORI :: PSIKOLOGJI
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi