FORUM SHQIPTAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

barcaleta

Shko poshtë

barcaleta Empty barcaleta

Mesazh nga Ilda Mon Jan 19, 2009 7:30 am

Butoni

Hyn amerikani ne dhome dhe i thote zoti:e di se kur ta shtyp butonin ti do behesh mize?po-i thote, hyn pastaj gjermani dhe i thote zoti te njejten gje, mirpo kur hyn shqiptari e pyet zoti e di se me shtypjen e nje butoni ti shenderrohesh ne mize?Ai i thote jo, sepse ta kam vjedhur butonin.

Ilda
antar shume aktiv
antar shume aktiv

Numri i postimeve : 295
Registration date : 18/01/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

barcaleta Empty Re: barcaleta

Mesazh nga Ilda Mon Jan 19, 2009 7:32 am

Tek kasapi

Ne nje dyqan mishi hyn nje qytetar dhe sheh kasapin qe po ndante mish me varrcak me shpin nga qytetari.Dhe pa kthyer koken i thote cfar deshiron ai i thone 2 kg mish desha ai i thote mbaj rradhen bleri kthen koken per te pare a kishte bleres te tjere dhe sheh qe ishte vetem dhe khehet nga kasapi dhe i thote perseri 2 kg mish desha kasapi perseri i thote mbaj rradhen atehere bleresi i inatour e shan kasapin me ca i ze goja kthehet kasapi me varrcak ne dore dhe i thote bleresit kush shau ai ithote ku ta di une gjith ky kallabellek qe eshte ketu ku ta di une kush te shau

Ilda
antar shume aktiv
antar shume aktiv

Mesazh nga Ilda Mon Jan 19, 2009 7:33 am

Deshira

Ishin në burg amerikani,gjermani dhe shqiptari.Gjykatësi donte që t’u plotësonte nga një dëshirë.Amerikani shprehu dëshirën që të dilte nga burgu,gjithashtu edhe gjermani, kurse shqiptari kërkoi që të dy të më bëjnë shoqëri në burg.

Ilda
antar shume aktiv
antar shume aktiv

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit: