Pamela afër martesës së katërt
3 posters
Faqja 1 e 1
Pamela Anderson ka nxitur spekulimet se ajo do të martohet për të katërtën herë, pasi njëri nga miqtë e saj dizajnerë ka zbuluar se është duke e punuar fustanin e saj të nusërisë. Ish-aktorja e serisë “Baywatch” kishte tre martesa të shkurtra me Tommy Lee, Kid Rock dhe Rick Salomon, aktualisht është në lidhje me zhytësin Jamie Padgett. Anderson së fundi ka bërë të ditur se djemtë e saj nga martesa e parë me Tommy Lee, Brandon, 12-vjeçar, dhe Dylan, 10-vjeçar, e pëlqejnë të dashurin e saj të ri.
13 Prill 2009
Pamela Anderson ka nxitur spekulimet se ajo do të martohet për të katërtën herë, pasi njëri nga miqtë e saj dizajnerë ka zbuluar se është duke e punuar fustanin e saj të nusërisë. Ish-aktorja e serisë “Baywatch” kishte tre martesa të shkurtra me Tommy Lee, Kid Rock dhe Rick Salomon, aktualisht është në lidhje me zhytësin Jamie Padgett. Anderson së fundi ka bërë të ditur se djemtë e saj nga martesa e parë me Tommy Lee, Brandon, 12-vjeçar, dhe Dylan, 10-vjeçar, e pëlqejnë të dashurin e saj të ri.
13 Prill 2009
Re: Pamela afër martesës së katërt
Pune aktoresh-VIP-a
arberia- Antar i e shquar
- Numri i postimeve : 626
Registration date : 19/01/2009
pak here qenka martura kjo vetem 3 here deri tani ..une mendova kush e di se sa
Ilda- antar shume aktiv
- Numri i postimeve : 295
Registration date : 18/01/2009
Nuk e di une kurre nuk kam pasur ndo nje simpati te vecante per kete
çuditshem se zakonisht per meshkujt kjo eshte aktorja preferuar
Ilda- antar shume aktiv
- Numri i postimeve : 295
Registration date : 18/01/2009
Ilda shkruajti:çuditshem se zakonisht per meshkujt kjo eshte aktorja preferuar
Ilda mos u cudit ,ndoshta une jam nje njeri UNIK ,kam jetuar ne Californi per afer 8 viteve ,ne LOS ANGELES dhe kam pare shume aktor ,kur une e kam pare kete femer origjinal nuk me ka bere pershtypje shume sepse rreth saje ishin me dhjetra femra shume me te bukura se kjo ,pastaj kjo ka marre fame vetem se ishte V.I P ,ne CALIFORNI jane mbledhur vajzat ma te bukura te botes ,ne SANTA MONIKA bulevard nuk shef gje tjeter vetem bukuri te rradhe ne femra
hahaha,lumsi ti ,Alban
arberia- Antar i e shquar
- Numri i postimeve : 626
Registration date : 19/01/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi