Dy te rinj hapin zjarr mbi postbllokun e policise
3 posters
FORUM SHQIPTAR :: POLITIK :: KRYESORE
Faqja 1 e 1
Efektivët e grupit të gatshëm të Komisariatit të Policisë së Laçit janë gjetur nën zjarrin e armëve dje paradite. Dy të rinj, që udhëtonin njëri me veturë dhe tjetri me motoçikletë, nuk i janë bindur urdhrit për të ndaluar në postbllok në shëtitoren e qytetit të Laçit dhe kur policët kanë këmbëngulur, ata janë përgjigjur me të shtëna armësh. Sipas dëshmitarëve në vendngjarje, njëri nga të rinjtë, që ndodhej në motoçikletë, ka zbritur nga ky mjet dhe duke shtënë me armë në drejtim të policëve ka hyrë në veturën e shokut të tij. Më pas, dy të rinjtë janë larguar me shpejtësi. Fatmirësisht nga kjo ngjarje nuk ka pasur të plagosur. Policia tha se është bërë i mundur identifikimi i dy personave që përdorën armët, por ata nuk janë kapur ende.
Burimi: Gazeta Shqip
Efektivët e grupit të gatshëm të Komisariatit të Policisë së Laçit janë gjetur nën zjarrin e armëve dje paradite. Dy të rinj, që udhëtonin njëri me veturë dhe tjetri me motoçikletë, nuk i janë bindur urdhrit për të ndaluar në postbllok në shëtitoren e qytetit të Laçit dhe kur policët kanë këmbëngulur, ata janë përgjigjur me të shtëna armësh. Sipas dëshmitarëve në vendngjarje, njëri nga të rinjtë, që ndodhej në motoçikletë, ka zbritur nga ky mjet dhe duke shtënë me armë në drejtim të policëve ka hyrë në veturën e shokut të tij. Më pas, dy të rinjtë janë larguar me shpejtësi. Fatmirësisht nga kjo ngjarje nuk ka pasur të plagosur. Policia tha se është bërë i mundur identifikimi i dy personave që përdorën armët, por ata nuk janë kapur ende.
Burimi: Gazeta Shqip
Ilda- antar shume aktiv
- Numri i postimeve : 295
Registration date : 18/01/2009
Re: Dy te rinj hapin zjarr mbi postbllokun e policise
Kjo eshte vertete ngjarje per te denuar te rinjet qe qellojne rrobat bluhe te policise ,por edhe policia duhet qe ti lejne matrapaslleqet me popullin duke munduar te ndalojne cdo qytetare vetem per teqe te tyre pa urdher te komisitarjatit
Nuk eshte POPULL ai qe qellon kunder POLICISE,o Bossi.Pse e mbante armen ai,nuk te ndal kot policia ne rruge ,jo.Atje ku ka te dhena per te dyshuar atje vepron.
arberia- Antar i e shquar
- Numri i postimeve : 626
Registration date : 19/01/2009
arberia shkruajti:Nuk eshte POPULL ai qe qellon kunder POLICISE,o Bossi.Pse e mbante armen ai,nuk te ndal kot policia ne rruge ,jo.Atje ku ka te dhena per te dyshuar atje vepron.
Jo te them te drejten mua me kan ndaluar marsin e kaluar duke udhtuar nga Shkodra per ne Tirane isha me njerzit e mi ,dhe me trajtuan shume keq ,ka qen data 14 mars 2008 ne periferi te Lezhes ,me thane dil jashte nga makina une dola jashte dhe harrova te heqi gjyslyket e djellit ,pastaj duke me kantrolluar imcisht njeri prej policeve me qelloje edhe shkelma kembeve ,dhe me tha qe nuk jemi ne dasem ketu ,une me gjakftoftesine me te madhe zbatova urdhrat qe mu dhane nga ata dy police deri qe njeri duke kantrolluar me gjeti pashaporten Amerikane ,pastaj ndaluan dhe filluan te me pyetshin per te afermit e tyre qe jetojne ne Amerike .
Mbase ,kete rastin tend me vjen mire ta quaj sporadik,mire,mire çdo gje ben vaki se edhe se e them une qe jane mire ,nuk jemi ne superlative ne punen e policise,por ne aspektin e kapjes se krimineleve,ka shume perparime edhe kjo pasi ka bashkrendim me Interpoli.Por ti BOSS,te ka ndodhur se s'ke heq syzet,hahaha,kush e di si i e dukur te gjorit polic,hahaha
arberia- Antar i e shquar
- Numri i postimeve : 626
Registration date : 19/01/2009
arberia shkruajti:Mbase ,kete rastin tend me vjen mire ta quaj sporadik,mire,mire çdo gje ben vaki se edhe se e them une qe jane mire ,nuk jemi ne superlative ne punen e policise,por ne aspektin e kapjes se krimineleve,ka shume perparime edhe kjo pasi ka bashkrendim me Interpoli.Por ti BOSS,te ka ndodhur se s'ke heq syzet,hahaha,kush e di si i e dukur te gjorit polic,hahaha
E pra ju uroj policijes te shtetit shqiptar suksese ne punen e perditshme ,per mirembajtjen e rendit
FORUM SHQIPTAR :: POLITIK :: KRYESORE
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi